Over ons

Verra Vino – Waar passie voor eten, drinken en gezelligheid samenkomen.

Onze liefde voor eten en drinken is ontstaan uit een hechte vriendschap en gezellige avonden. De jaren van samen koken hebben wijn een bijzonder belangrijk onderdeel gemaakt van onze vriendschap. Het ontdekken van perfecte smaakcombinaties in gerechten en de juiste wine-pairing creëert magische momenten, vooral in een fijne omgeving en met prettig gezelschap.

Wij, Verra Vino, maken graag deel uit van deze magische momenten.

Tijdens onze reizen hebben we inspirerende wijnboeren ontmoet, vooral de nieuwe generatie kleine wijnboeren die volledig biodynamisch te werk gaan. Met ongekende passie en diepe respect voor de natuur beheren ze kleine wijngaarden van twee tot zes hectare. Natuurlijke gisten, geen gebruik van bestrijdingsmiddelen en het vermijden van machines zijn kenmerkend voor deze wijnmakers. In plaats daarvan omarmen ze traditioneel handwerk, soms zelfs met behulp van paarden en ouderwetse ploegen. Met liefde passen ze talloze prachtige technieken toe, deze bijzondere wijnen willen wij met jou delen. 

Wij geloven in het verbinden van mensen – van de wijnmakers tot de levensgenieters. Door een gedeelde passie voor wijn – puur en natuurlijk.

Wij reizen om wijnen te verzamelen en absorberen de verhalen om aan jou de samenwerking tussen de aarde en de kleine wijnboeren te laten proeven.

Wij importeren wijn om te delen met vrienden en om samen nieuwe herinneringen te maken. 

Of je nu een nieuwsgierige beginner bent of een doorgewinterde wijnliefhebber, we heten je graag welkom. Kom proeven, ontdekken en geniet van de smaakvolle wereld die we met deze gepassioneerde wijnmakers creëren.

Laat je verrassen door de verhalen achter elke fles, de zorgvuldige ambacht en de harmonie met de natuur. Bij Verra Vino geloven we dat goede wijn meer is dan alleen een drankje; het is een filosofie en een beleving. Samen willen we deze reis van smaak en cultuur verkennen en genieten van momenten die voor altijd in ons geheugen gegrift zullen staan.